Integritetspolicy - Vinoliv

Nedan finner du Vinolivs integritetspolicy. Om du har några frågor om eller synpunkter på vår policy är du välkommen att kontakta oss på 08-5197 7542 eller info@vinoliv.se.
 
1. Vilka uppgifter samlas in och varför?
Vi sparar de uppgifter som du själv har registrerat hos när du sökt om medlemskap, eller som du själv har lämnat till oss när du har bokat ett event som exempelvis en resa eller vinprovning.
 
2. Uppgifter som du själv lämnar
Detta är persondatauppgifter såsom namn, adress, telefonnummer, e-mailadress samt vidare uppgifter som vi eventuellt frågar om. Dessa uppgifter sparas tillsammans med uppgifter om vilken resa eller provning du har anmält dig till. Dessa uppgifter är nödvändiga för att vi ska kunna skicka information om resan eller provningen. De används även till att skicka ut material såsom broschyrer, e-mail eller nyhetsbrev med erbjudande för kommande säsonger.
 
3. Betalningsuppgifter
Vid betalningar sparar vi bara uppgiften om när och hur du har betalt. Betalar du med kort sparar vi ingen kortinformation. Betalning med kort sker via Payex.
  
4. Nyhetsbrev
Om du är intresserad av att höra från oss med jämna mellanrum har du möjlighet att anmäla dig till vårt elektroniska nyhetsbrev. För att kunna skicka det till dig, ber vi dig om din e-mailadress. Nyhetsbrevet skickas ut ca. två gånger i månaden och innehåller bl.a. vinerbjudanden, reseprogram och vinprovningar. Du kan alltid avbeställa nyhetsbrevet genom att klicka på länken i nyhetsbrevet eller kontakta oss på info@vinoliv.se. Vi skickar aldrig ut nyhetsbrev eller liknande online material utan din tillåtelse.
 
5. Hur behandlas dina uppgifter?
Uppgifterna som samlas in från dig bevaras skyddat mot oauktoriserat användande. Vi använder oss av en brandvägg för att skydda mot oauktoriserad åtkomst till våra system och skyddar därmed din personliga information. Brandväggen skyddar våra interna nätverk mot oauktoriserad åtkomst från internet. Alla uppgifter som vi sparar om dig på vår hemsida är krypterade.
 
6. Vem använder informationen?
Informationen används primärt av anställda hos Vinoliv, för att endast uppfylla ovan nämnda syften. Detta innebär att det normalt sett rör sig om anställda hos Vinoliv som arbetar med marknadsföring och försäljning. Vid vissa tillfällen sänder vi nödvändig information till våra samarbetspartner inom resor, såsom RK Resekonsulterna och Sydamerikaexperten, som hjälper till med bokning av våra reseprogram, för att kunna möta dina krav och ge bästa möjliga service.
 
7. När kan vi kontakta dig i framtiden?
Vi vill gärna sända dig information om våra produkter och tjänster. Vi gör eventuellt detta via post eller e-mail såvida du inte meddelat oss att du inte önskar bli kontaktad på så sätt. Om du önskar ändring i hur vi ska behandla dina uppgifter vid marknadsföring, vänligen kontakta oss på info@vinoliv.se.
 
8. Hur kan du få tillgång till samt uppdatera din information?
Du har rätt till att begära en kopia av den information vi har om dig. Om du önskar en kopia av en del eller samtlig personlig information om dig, vänligen skicka ett e-mail eller ett brev till vår adress nedan. Vi vill vara säkra på att din personliga information är korrekt och uppdaterad. Du kan därför själv gå in på vår hemsida för att korrigera eller ta bort information.
 
9. Gäller denna policy på länkade webbsidor?
Vår hemsida kan innehålla länkar till andra hemsidor. Denna integritetspolicy gäller för denna hemsidan så när du klickar dig vidare till andra hemsidor bör du läsa deras integritetspolicy.
 
10. Hur uppdaterar vi denna Integritetspolicy?
Vi går igenom vår integritetspolicy kontinuerligt och om en ändring skulle ske, lägger vi upp den på vår hemsida.
 
11. Kommentarer och synpunkter
Om du önskar att vi stryker dig från våra system eller har frågor om vår integritetspolicy kan du vända dig till:
 
Vinoliv Import AB
Östermalmsgatan 61
114 50 Stockholm
Mail: info@vinoliv.se
Tel: 08-5197 7542

Nyheter

2022-11-01
Nytt tillskott i portföljen - La Miraja
Vi är så glada över att lägga till La Miraja som ny producent på VinOliv. Efter noggrant sökande av spännande vinproducenter från andra delar i Piemonte föll vi pladask för Eugenio Gatti och hans skapelser av Chardonnay och Grignolino med den primära Ruchè som grädden på moset. Vinerna finns tillgängliga för restaurangkunder i ett första led. Privatimport gäller för kunder via Systembolaget.
Läs mer

Visste du att..

Jamie Farr, som spelade Klinger i M*A*S*H, är den enda av skådespelarna verkligen deltagit i Koreakriget.

Information om alkoholhaltiga drycker


Vinoliv Import innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.

För att besöka sidan måste du bekräfta att du är 25 år eller äldre genom att klicka på knappen nedan.