Nya blandlådor med unika viner tillgängliga via privatimport!


Vi har flera gånger fått frågan om vi kan erbjuda blandlådor av våra viner, och även av de viner ur vårt restaurangsortiment som vi inte tillgängliggjort till privatkonsument tidigare. Flera av våra viner finns endast i mycket begränsad kvantitet och har därmed inte gått att köpa som privatkund.

Vi ser nu att intresset bland Sveriges konsumenter är så pass stort för mer unika produkter att vi beslutat oss för att släppa två nya blandlådor där vi har plockat ihop sex olika favoritviner från vår olika sortiment i två olika lådor, Nebbiololådan och Toscanalådan.

Alla viner är exempel på traditionella viner, några mer unika än andra och i olika prislägen, men alla lika välgjorda.

Vi hoppas att detta kan vara början på en rad blandlådor av olika innehåll och teman. Har du önskemål om tema på kommande lådor? Låt oss gärna veta vad du vill ha så sätter vi ihop något kul!

Klicka på "Ladda ner" så kan du läsa mer om vinerna i de två lådorna och hur du enklast beställer dem.



Tidigare Nyheter

Nyheter

2024-02-29
Stora Italienresan: Lazio, Toscana, Veneto, Trentino etc 13-22 Sep 24 (10d)
Nu är det äntligen dags igen, en resa som många av våra medlemmar har efterfrågat - följ med oss till det vackra Italien och förläng sommaren i ett härligt medelhavsklimat. Vi får ofta frågan om vilken region vi gillar bäst i Italien? Det landar dock ofta i svaret att det beror på, så vi har inget bra svar. Vissa vinregioner är inte så kända, men har mycket att erbjuda. Det är mot denna bakgrund vår Italienresa börjar i Lazio där Rom är regionhuvudstad.
Läs mer

Visste du att..

En hambugare rent viktmässigt kostar betydligt mer än en ny bil.

Information om alkoholhaltiga drycker


Vinoliv Import innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.

För att besöka sidan måste du bekräfta att du är 25 år eller äldre genom att klicka på knappen nedan.