Vinoliv blir Riserva och ny Vinolivklubb grundas

Klubben Vinoliv byter namn till Riserva och en ny klubb med namnet Vinoliv grundas.

Gamla Vinoliv byter namn till Riserva. Riserva har en mycket stark koppling till Dina Vingårdar, där gamla medlemmar och gåvogivare kan följa med kring vad som händer på Dina Vingårdar. Aktiva medlemmar i Dina Vingårdar kommer alltid få förtur till våra aktiviteter och erbjudanden, finns det plats kvar eller vin över, kommer även Riservas medlemmar bjudas in.

Klicka på länken för att komma till Riserva (Gamla Vinoliv), www.riserva.nu.

Nya klubben Vinoliv har en mycket stark koppling till Vinoliv Import. Som medlem i denna klubb kommer du löpande få vinerbjudanden och inbjudningar från Vinoliv Import.

Klicka på länken för att bli medlem i nya Vinoliv!


Tidigare Nyheter

Nyheter

2023-04-06
Ny blandlåda med tema Alto Adige
Efter ett önskemål från Munskänkarna att öka tillgängligheten att få tag på viner från årets vinort 2023 Alto Adige, har vi på VinOliv nu skapat ett 3-pack med kvalitetsviner från våra tre små hatverksproducenter som blir tillgänglig i beställningssortimentet från och med 5 april 2023.
Denna blandlåda visar upp tre kvalitetsviner med för regionen typiska druvsorter som Kerner (Riesling x Trollinger) Schiava (Vernatsch) och Blauburgunder (Pinot Noir). Dessa kvalitetsviner är framställda av de anrika vinproducenterna Pacher Hof, Weingut Nusserhof och Weingut Gottardi, alla som verkat flera sekel inom vinproduktion, med gediget kunnande. Vi på VinOliv hoppas att våra viner tas emot väl och att detta 3-pack kan fylla sin funktion för alla vinprovningar som hålls i landet och ger en inblick i vad denna region kan prestera.

Läs mer

Visste du att..

Sting fick sitt smeknamn på grund av en gul och svart-randig skjorta som han alltid bar.

Information om alkoholhaltiga drycker


Vinoliv Import innehåller information om alkoholhaltiga drycker och riktar sig till dig som har fyllt 25 år.

För att besöka sidan måste du bekräfta att du är 25 år eller äldre genom att klicka på knappen nedan.